• nl
  • en
< 0 Producten 0,00
Winkelwagen | Direct afrekenen
Mijn account
Ledhuys - Overhuys
020 497 01 00
  • We led it happen all over the world
New! Dynamic Signs
CatalogusSignage 2019
Download hier !!
Voorpagina Overhuys Verlichting 2018

Voorraad artikelen voor
15:30 besteld = Volgende werkdag in huis!
Nieuws
Agenda Overhuys Verlichting 2018
ContactLedhuys
Venenweg 1
1161 AK Zwanenburg
The Netherlands
KvK : 34091887
BTW: NL80376324B01

Tel.: +31 (0)20 497 01 00
Email: info@ledhuys.nl

Zoeken
Zoeken

Over LEDhuys

LEDhuys...... "Amsterdam Manufactured"

Welkom op de site van ons nieuwe huismerk “Ledhuys”, gevoerd door Overhuys Verlichting te Zwanenburg. Deze site is met veel zorg ontwikkeld en samengesteld om de vraag naar een betrouwbare, comfortabele, duurzame en energiezuinige lichtoplossing eenvoudig, maar met een fraai ontwerp, in te kunnen vullen. Doordat wij de meeste armaturen zelf produceren kunnen deze armaturen eenvoudig worden aangepast voor afwijkende wensen. Met garanties op hoeveelheid licht en kleurweergave

De oplossingen in LED zijn inmiddels op een hoog niveau gekomen door de hoge lumen/Watt verhouding, het juiste armaturenrendement (zie afbeelding hieronder), verbeterde kleurweergave (CRI) ook de 9e RA (rood) en kleinere MacAdams Step (kleurenmatching).

   


De lange levensduur van onze huidige krachtige en zuinige LED armaturen zorgen voor een sterk verlichtingsniveau dat de veiligheid en productiviteit van de mensen ten goede komt, maar zeker ook de aantrekkelijkheid en zichtbaarheid van uw producten. De lange levensduur van onze LED armaturen biedt praktische voordelen in onderhoud- en materiaalkosten. Daarbij kan ook, door het dimmen en het dynamisch schakelen van de LED armaturen, de energiebesparing zomaar oplopen tot 70%.

Onze dynamische dimsystemen, voor de juiste sfeer of misschien alleen om energie te besparen, kunt u snel en eenvoudig bedienen tot uw mobiele telefoon aan toe.

Met de keuze van onze voedingen kiezen wij alleen uit de grote A-merken met een hoge betrouwbaarheid en cosinus phi, waardoor alle schakels te samen deugdelijk en sterk zijn.

Ons team is u heel graag van dienst met het geven van lichtadviezen en het beantwoorden van uw diverse vragen.